Ik ben Wilhelmus Hengstmengel, kortweg Wim. Ik zie mijzelf als een selfmade culinaire duizendpoot, die ooit begonnen is als groenteboer. Vandaar dat de hang naar vers voedsel me eigenlijk in het bloed zit, en vandaar ook dat ik soms het idee krijg dat ik op mijn websites het iets te vaak heb over vers. Of dat nu groenten en fruit zijn, maar dus ook bijvoorbeeld bij zuivel, vlees en vis.
Het koken heb ik mij in eerste instantie zelf bijgebracht, door vallen en opstaan, maar in de loop der jaren is daar ook de ervaring bijgekomen. Ooit geholpen als een soort keukenhulpje in de keuken van een hotel in de Achterhoek, maar inmiddels ontwerp ik ook recepten voor diverse afnemers.
Datzelfde is ook van toepassing voor eht kweken van groenten en fruit in mijn eigen tuin, hoewel ik dat ook als jonge jongen heb meegekregen. Mijn ouders hadden een eigen moestuin, en zoals het vroeger heel normaal was, moest je als jong iemand gewoon helpen. Helpen met zaaien, met oogsten, en natuurlijk helpen om de grond om te spitten in het najaar of in het voorjaar.
Samenwerken
Voor vragen over samenwerkingen en adverteren op mijn website, kun je contact opnemen via onderstaand mailadres.
Publicaties & Interview aanvragen
Wil je een recept, artikel, of iets dergelijks op je eigen website publiceren. Wil je dit opnemen in krant, tijdschrift, of iets dergelijks, of wil je mij interviewen, dan kun je dat ook via onderstaand mailadres aanvragen. Of natuurlijk per post.